Dzieje się

SYLWESTER

MENU

Dania ciepłe I
- filet drobiowy w płatkach kukurydzianych
- ziemniaki smażone z chilli i czosnkiem
-sałatka ze świeżych warzyw, sałatka colesław


Dania ciepłe II
- chilli con carne
- zupa kukurydziana z chilli i boczkiem
- żeberka w sosie BBQ


Przystawki:


- fasola z syropem klonowym
- fasolka z prażonym boczkiem i orzechami ziemnymi
- małże nowozelandzkie zapiekane z serem gorgonzola
- skrzydełka "San Francisco" z imbirem i chilli
- chipsy z batatów
- kukurydza pieczone w maśle i chilli
- amerykańska sałatka ziemniaczana
- sałata z ranczerskim dresingiem
- grilowany boczek z syropem klonowym
- kiełbaski z boczkiem i sosem śliwkowym
- sałatka teksańska
- tortilla camembert
- tortilla orientalna z krewetkami

- tortilla z kurszakiem
- volaventy

Napoje:

kawa, herbata, soki, woda, napoje gazowane - bez ograniczeń

0,5 l wódki na parę (możliwa zamiana na wino lub piwo)

Lampka szampana